BejelentésNavigációk a legjobb áron
minden ami GPS, GSM, PNA

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Mobiltelefonok, navigációk, GPS, PNA adás-vétel-csere és javítás

Bemutatkozás

Szép jó napot, kedves Érdeklődő!

Köszönöm, hogy benéztél hozzám! Engedd meg, hogy pár sorban írjak magamról, és bemutatkozhassak Neked.

Már harmadik éve, hogy a GSM és a GPS bizniszben utazom. Ami a legfontosabb, nem akarok egy üzletből meggazdagodni, de ez az áraimból is kiderül!

Profilom mobiltelefonok, gps-ek, pna-k adás-vétele, cseréje, beszámítása, de szívesen üzletelek bármivel, amin lehet egy kis pénzt keresni! Csere, beszámítás minden esetben csak piaci ár alatt jöhet szóba, mivel azt még én is el szeretném adni, és ha lehet, akkor haszonnal.

Kérlek, csak ennek tudatában ajánld fel termékedet.

Szeretem a gyors adás-vételeket ezért a mottóm: express money

Mindig megpróbálom a leggyorsabban kielégíteni a vevőim igényeit, ezért elvárom, hogy Te is minél hamarabb jelentkezz az áruért. Kizárólag saját, meglévő termékeket árulok, tehát nem a vevőim pénzéből vásárlok! Ezért akár a megrendelésed napján már át is veheted a kiválasztott terméket. Termékeimet legtöbbször magam fotózom, hogy ezzel tudjam garantálni a minőséget és, hogy Neked is könnyebb legyen választanod. Na és persze, így nem érhet meglepetés amikor megérkezik az árú.

Termékeimre minden esetben garanciát vállalok, ami a terméklapokon is olvasható.

Remélem bemutatkozásom és termékeim elnyerték tetszésedet, és amennyiben vásárolni szeretnél tőlem, előtte feltétlenül olvasd el a szállítási,- és fizetési feltételeket!

Köszönöm megtisztelő figyelmedet, további szép napot kívánok!

Közös együttműködésünk reményében üdvözlettel: naviTomi


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!